USPEŠNA SARADNJA SA KOMPANIJOM RAUCH SRBIJA

Iako novoformirana ZZ “Agrobobica” ostvarila je uspešnu saradnju sa kompanijom Rauch Srbija u domenu otkupa voća sa teritorije Republike Srbije, kontrolisanog kvaliteta i dogovorenog kvantititeta, kao i sortimenta voća.

Tim povodom govorio je direktor Zemljoradničke zadruge “Agrobobica” Aleksandar Jolović: “Saradnja u 2018. godini može se smatrati veoma uspešnom i ovom prilikom zahvaljujemo se odgovornim ljudima iz kompanije Rauch Srbija na izuzetno profesionalnom i poslovnom odnosu.

Kako ističe direktor u 2019. godini očekujemo da količina i kvalitet otkupljenog voća bude daleko veća i da saradnja sa ovako uspešnom kompanijom bude nastavljana i u budućnosti. Ono što je sigurno ZZ “Agrobobica” garantuje potpunu sledljivost proizvoda, zagarantovan kvalitet i količine uz konstataciju da samo zajedničkim snagama uspešnih kompanija kakve su Rauch i Agrobobica mogu se ostvariti očekivani rezultati bazirani na međusobnom poverenju i profesionalnom odnosu prema radu.”

Svim potrošačima ovih najkvalitetnijih voćnih sokova u Novoj godini ZZ “Agrobobica” želi puno zdravlja, sreće, ljubavi i blagostanja.

Kolektiv ZZ “Agrobobica”