Nastavlja se misija i vizija ZZ “Agrobobica” – savremeni vid kooperative

Na porodičnom gazdinstvu Dragivoja Vukovića u selu Lončanik, opština Ub, nastavlja se misija i vizija ZZ “Agrobobica”. Savremeni vid kooperative dobija svoju prepoznatljivu sliku.

Posle pripremnih radova pristupilo se melioraciji zemljišta za podizanje zasada jagode, sorte Roxana, na površini od 1,2 ha.

Pod stručnim nadzorom prof. dr. Nebojše Momirovića i našeg tima pristupilo se izradi bankova, postavljanju dva laterala za navodnjavanje kao i folije namenjene pre svega vrsti kao i sortimentu jagode.

Zatim je usledila sadnja visoko kvalitetnih frigo sadnica italijanskog proizvođača Geoplant, pod stručnim nadzorom zaposlenih u Agrobobici.

Vredne ruke, posvećenost i želja svih nas da se pokaže da savremenom tehnologijom, kvalitetnim sadnim materijalom kao i stručnim uzgojem možemo postići rezultate najjačih evropskih i svetskih zemalja kako u dostizanju visokih prinosa tako i u proizvodnji premijum kvaliteta i plasmanu na zahtevna tržišta.

Na kraju obavezan kotlić i druženje porodice Vuković, naših vrednih domaćina, sa svima koji su dali doprinos podizanju ovog velelepnog zasada.

Srdačno im se zahvaljujemo i pozivamo sve zainteresovane da se jave i budu deo tima koji ima jasnu viziju u uspostavljanju savremenog profitnog uzgoja voća.

Stručni tim ZZ “Agrobobica” je tu za Vas od projektovanja sa studijom izvodljivosti, podizanja plantaža i stručnog uzgoja voća.

Mi znamo kako do premijum kvaliteta!

Javite se!